Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Elektriker til Serviceafdelingen hos X-Yachts i Haderslev
Jutland (South) Created: 19/05/2022
Applications will be screened regularly.

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

X-Yachts arbejder med en spændende vækststrategi som bl.a. omfatter udvikling, produktion og salg af sejl- og motorbåde. Brænder du for at levere et godt produkt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand, så søger vi i øjeblikket elektriker til vores serviceafdeling. Vi tilbyder et udfordrende og varieret job i hovedkvarteret hos X-Yachts i Haderslev; En dansk, privatejet virksomhed med datterselskab i Polen.

Du bliver en vigtig medspiller i et team af dedikerede medarbejdere.

Jobbet

Du skal være en dygtig elektriker med interesse for både og deres teknik. Du skal kunne læse el-diagrammer, have kendskab til fejlsøgning, eventuelt eltavle opbygning og flair for it. Kendskab til instrumentmontage i en lignende virksomhed vil være en fordel.

Din baggrund kan være faglært elektriker, el-reparatør, men er du mekaniker med flair for el, er det også en mulig vej ind.

Afgørende for jobbet er, at du har en positiv indstilling og er klar til at gøre en ekstra indsats i perioder med højt aktivitetsniveau.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kan du se dig i ovenstående stilling? Så send os en ansøgning hurtigt muligt snarest via nedenstående knap. Vi indkalder løbende til samtaler.

 


X-Yachts A/S
Fjordagervej 21
6100 Haderslev
https://www.x-yachts.com
Questions about the position
Bjarke Gam Svare
Servicechef
+4573524460
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Fjordagervej 21
6100 Haderslev
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here